MENU
Home » Diensten en tarieven

Diensten en tarieven

Wij bieden diagnostisch onderzoek, handelingsgerichte adviezen (voor ouders, school en leerling zelf) en begeleiding bij dyslexie of bij lees- of spellingproblemen.

Een vrijblijvend, informatief introductiegesprek is altijd mogelijk.

Heeft u alleen een niveaubepaling nodig? Bijvoorbeeld ten behoeve van de aanmelding voor een onderwijsvorm waar toelatingscriteria voor gelden? Kies dan voor een intelligentieonderzoek met een korte verslaglegging.

Bent u op zoek naar een uitgebreide analyse van de sterke en zwakke kanten van uw kind en adviezen over hoe uw kind hiermee om kan gaan? Kies dan voor een intelligentieonderzoek met uitgebreide verslaglegging.

Kijk voor meer informatie op https://mijnlabyrint.nl/intelligentieonderzoek

 

Tarieven:

 

Type
Toelichting
Kosten
Compleet dyslexieonderzoek
Intake, intelligentie en orthodidactisch onderzoek, nabespreking. Verslag met handelingsgerichte adviezen en indien van toepassing een dyslexieverklaring.
€895,-
Dyslexie onderzoek zonder intelligentie onderzoek
Intake, onderzoek, nabespreking. Verslag met handelingsgerichte adviezen en indien van toepassing een dyslexieverklaring. Alleen mogelijk indien er al een intelligentie onderzoek is gedaan.
€695,-
Intelligentieonderzoek met een kort verslag*
Intake, onderzoek, nabespreking
€450,-
Intelligentieonderzoek met een uitgebreid verslag en gerichte adviezen*
Intake, onderzoek, nabespreking
€575,-
Begeleiding op maat
Een traject bestaat uit 15 sessies. Dit bedrag is inclusief het gebruik van het digitaal schrift voor ouders en school, begeleidingsplan, evaluatieverslag met adviezen voor ouders en school en een gesprek op school. Begeleiding wordt doorgaans op school gegeven.
€65,00 per sessie

Laatste nieuws

Taallabyrint blijft digitaal de begeleiding aanbieden 
Doordat momenteel de begeleiding niet face-to-face kan plaatsvinden ter bestrijding van het Coronavirus, zet Taallabyrint waar mogelijk de b.. Lees meer
Gaat je kind binnenkort naar de brugklas? Wij helpen met overgangsarrangementen!
We horen regelmatig van ouders en leerkrachten dat ze zich afvragen hoe hun kind of leerling het eigenlijk moet gaan redden op het voor.. Lees meer
Meer nieuws