MENU
Home » Voor ouders » Dyslexie

Dyslexie

In Taallabyrint staan lees-en spellingproblemen centraal. Hier kunt u terecht voor een dyslexieonderzoek en begeleiding als uw kind niet in aanmerking komt voor de vergoede zorg. Wij geven handelingsgerichte adviezen voor thuis en op school en als dyslexie is vastgesteld, geven onze deskundigen een dyslexieverklaring af.

Ouders ontvangen bij Taallabyrint kosteloos advies of een onderzoek naar dyslexie zinvol is. Persoonlijke en gericht advies staat bij ons centraal al vanaf het eerste contactmoment.

Door Taallabyrint kreeg Amira voldoendes voor spelling

Amira (8 jaar, dyslexie) haalde slechte cijfers voor spelling. Na onderzoek bleek Amira dyslectisch te zijn. Na het onderzoek zijn ouders gestarte met de begeleiding op maat via Taallabyrint. Elke week krijgt Amira begeleiding van een orthopedagoog op school. Met de juiste begeleiding heeft ze weer haar eerste voldoendes gehaald! Het resultaat is goed en Amira gaat weer met plezier naar school.

Laatste nieuws

Taallabyrint blijft digitaal de begeleiding aanbieden 
Doordat momenteel de begeleiding niet face-to-face kan plaatsvinden ter bestrijding van het Coronavirus, zet Taallabyrint waar mogelijk de b.. Lees meer
Gaat je kind binnenkort naar de brugklas? Wij helpen met overgangsarrangementen!
We horen regelmatig van ouders en leerkrachten dat ze zich afvragen hoe hun kind of leerling het eigenlijk moet gaan redden op het voor.. Lees meer
Meer nieuws